Digilinck

Hoog kwalitatieve afwerkingen

Kies uit verschillende hoog kwalitatieve afwerkingen voor uw verpakkingsdozen, labels of reclamepanelen, steeds afgestemd op het specifieke drukproces:

 1. Laminatie
  De plasmatreat, waarbij de laminatie op de lijmstrook wordt weggebrand, garandeert dat de lijm perfect kleeft. Dit kan in mat of glanzend en is eenvoudig te combineren met embossing, UV-vernis en/of hot foil. Deze afwerking zorgt ervoor dat uw doosjes mooi tot hun recht komen. Het digitaal printen laat ons toe om in de hoogst mogelijke kwaliteit te drukken.
 2. Embossing
  Na het drukken van uw verpakkingen kan u kiezen voor embossing als techniek voor afwerkingen. Dit houdt in dat het papier word opgebold door middel van een embospen die een rond kogeltje heeft. Vaak wordt deze techniek gebruikt voor braille of om esthetische redenen en is gemakkelijk te combineren met de andere afwerkingen zoals laminatie, UV-vernis en/of hot foil.
 3. UV-vernis
  Ultra Violent drogende vernis als afwerking voor uw doosjes kan in mat of glanzend, zowel volledig vernis als spot vernis. Deze techniek van afwerking is eenvoudig te combineren met laminatie, embossing en/of hot foil.
 4. Hot foil
  Warmfolie of hot foil is de techniek van afwerken waarbij een zeer dunne laag folie op het kartonnen verpakkingsdoosje wordt aangebracht door middel van warmte. Een stempel of cliché brengt het beeld aan op het karton aan een temperatuur van >100°. Hot foil bestaat in een waaier van verschillende kleuren, zowel glanzend als mat. Alles is mogelijk.

Onze digitale drukkerij laat ons toe alle bovenstaande uitvoeringen te combineren. Op die manier zijn wij in staat aan al uw behoeften te voldoen en kunnen wij alle soorten labels of verpakkingen voor geneesmiddelen, voedingssupplementen of cosmetica printen en zal u in de winkelrekken van de beste zichtbaarheid kunnen genieten.

Print slimmer, beter en goedkoper met Digiprint van Digilinck.

Contacteer ons voor al uw vragen!


Labels   Verpakkingsdozen    Reclamepanelen en blow-ups   Afwerkingen   Variabele-Data Printing (VDP)

Kies uit onze hoogkwalitatieve afwerkingen.

Interesse? Vragen?

Contacteer Digilinck

Contactformulier

Aanspreking*
MrMevr

Voornaam*

Naam*

Telefoon*

Bedrijf

Uw Email*

BTW

Referentie

Uw Bericht*

Waar ligt Digilinck?